Servicii

Consultații adulți și copii

Medicul de familie este specialistul aflat în poziția unică de a îngriji întreaga familie pe termen lung. O echipă medicală cu 30 de ani de experință.

Vaccinări copii și adulți

Oferim atât vaccinări decontate prin Programul Național de Vaccinare al Ministerului Sănătății (cât și suplimentare (opționale, doze achiziționate de pacient).

Documente medicale

Adeverințe medicale. Avize epidemiologice. Certificate, scrisori și rapoarte medicale. Bilete de trimitere, rețete compensate și concedii medicale în urma consultației.

Servicii online complete

Cabinetul nostru va oferta consultații la distanță ce pot fi text, audio sau video prin intermediul aplicației pentru telefonul mobil Doctorul Meu – Femyo. Descărcați aplicația gratuit pe Android sau iPhone de la adresa http://onelink.to/bfjphv, apoi creați-vă un cont personal pe baza numărului dvs. de telefon. Pentru a beneficia de consultații la distanță gratuite, decontate de casa de asigurări, vă rugăm să ne solicitați telefonic codul special de acces pentru a vă conecta cu Dr. Antohe. Vă rugăm să nu comunicați acest cod altor pacienți. 

Onorariile serviciilor medicale nedecontate de CASMB:

ServiciuOnorariu pacienți neînscriși
Consultație100 lei
Consultație control70 lei
Adeverință medicală (format MS, pt. boli cronice, loc de muncă, cursuri etc.)30 lei
Aviz epidemiologic (la cerere, în absența bolii)30 lei
Scrisoare, raport medical100 lei
Certificat prenupțial (căsătorie), atestat puericultură (concediu paternal)100 lei
Documente medicale pentru firme asigurări, bancă400 lei
Close Bitnami banner
Bitnami